Nettiajanvaraus

Varaa sinulle sopiva aika

Ota yhteyttä

Cвяжитесь с нами
010 200 3500

Rikosasiat

Suora palvelunumero
050 321 9387

Asiantuntijamme

Tarjoamme käyttöönne tiimimme monipuolisen oikeudellisen osaamisen. Asiointi kanssamme on mutkatonta ja meillä on jalat tukevasti maassa. Tavoitatte meidät parhaiten nettiajanvarauksellamme, yhteydenottolomakkeellamme tai puhelimitse. 

Mikko Markkula

oikeudenkäyntiavustaja, varatuomari

Varatuomari Mikko Markkula on toiminut yli viidentoista vuoden ajan Koiviston Auto –konsernin palveluksessa liikkeenjohdon tehtävissä ja konsernilakimiehenä keskittyen erityisesti työoikeuteen. Mikko hoitaa myös yhtiö- ja sopimusoikeudellisia toimeksiantoja yrityksille, sekä asumisen lakiasioihin liittyviä toimeksiantoja taloyhtiöille, isännöitsijöille, sekä kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden omistajille.

Mikko toimii oikeudenkäyntiavustajana asiakkaidemme riita- ja rikosoikeudenkäynneissä. 

Työkokemus ja koulutus

Luottamustoimet

Nailja Umbatova

oikeudenkäyntiavustaja, OTM

Oikeustieteen maisteri Nailja Umbatova avustaa yritys- ja yksityisasiakkaita rikosasioissa, perhe- ja perintöoikeudellisissa toimeksiannoissa sekä yhtiö- ja sopimusoikeudessa. Nailja on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Manchesterin yliopistosta Iso-Britanniasta ja oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta. Opinnoissaan Nailja keskittyi erityisesti yhtiöoikeuteen. Ennen valmistumistaan Nailja on saanut työkokemusta asianajotoimistoista sekä poliisista.

Магистр права Наиля Умбатова консультирует на русском языке по вопросам корпоративного, договорного, семейного и уголовного права.

Työkokemus ja koulutus

Antti Tieva

oikeudenkäyntiavustaja, OTM, TkT

Oikeudenkäyntiavustaja Antti Tieva avustaa yrityksiä ja yksityisasiakkaita julkisia hankintoja koskevissa toimeksiannoissa, kilpailuoikeudellisissa asioissa, kiinteistöasioissa ja sopimusriita-asioissa. Antti on toiminut kymmenen vuoden ajan julkisiin hankintoihin liittyvissä virkatehtävissä ja tehnyt väitöskirjan kiinteistö- ja rakennusalan sopimussuhteista.

Työkokemus ja koulutus

Riikka Helistö

avustava lakimies, varatuomari (sivutoim.)

Varatuomari Riikka Helistö on toimistomme avustava lakimies. Riikalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lakimiestehtävistä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Koulutus

Ota yhteyttä puhelimitse...

... tai varaa aikasi netissä.

Rikosasioiden suora palvelunumero

(ei lisämaksullinen, hinta sama kuin soittaessanne tavalliseen matkapuhelinnumeroon)