Asiantuntijamme

Tarjoamme käyttöönne tiimimme monipuolisen oikeudellisen osaamisen. Asiointi kanssamme on mutkatonta ja meillä on jalat tukevasti maassa. Tavoitatte meidät parhaiten nettiajanvarauksellamme, yhteydenottolomakkeellamme tai puhelimitse. 

Mikko Markkulan kuva

Mikko Markkula

lakimies, oikeudenkäyntiavustaja

Varatuomari Mikko Markkula avustaa yritys- ja yksityisasiakkaita laajasti eri oikeudenalojen toimeksiannoissa ja toimii oikeudenkäyntiavustajana riita- ja rikosoikeudenkäynneissä sekä hallintoasioiden oikeudenkäynneissä. Mikko on toiminut yli viidentoista vuoden ajan Koiviston Auto –konsernin palveluksessa liikkeenjohdon tehtävissä ja konsernilakimiehenä. Mikko on hoitanut myös asumisen ja rakentamisen hallinto- ja lakiasioita asuntosijoittajana, asunto-osakeyhtiöiden hallituksissa ja rakennusurakoiden tilaajana.

Työkokemus ja koulutus

Luottamustoimet

Antti Tieva

lakimies

Lakimies Antti Tieva avustaa yrityksiä ja yksityisasiakkaita julkisia hankintoja koskevissa toimeksiannoissa, kilpailuoikeudellisissa asioissa, kiinteistöasioissa ja sopimusriita-asioissa. Antti on toiminut kymmenen vuoden ajan julkisiin hankintoihin liittyvissä virkatehtävissä ja tehnyt väitöskirjan kiinteistö- ja rakennusalan sopimussuhteista.

Työkokemus ja koulutus

Antti Tievan kuva
Riikka Helistö​n kuva

Riikka Helistö

avustava lakimies (sivutoim.)

Varatuomari Riikka Helistö on toimistomme avustava lakimies. Riikalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus lakimiestehtävistä yksityisellä ja julkisella sektorilla.

Koulutus

Ota yhteyttä puhelimitse...

... tai varaa aikasi netissä.

Rikosasioiden suora palvelunumero

(ei lisämaksullinen, hinta sama kuin soittaessanne tavalliseen matkapuhelinnumeroon)