Asiakastietolomake – yksityishenkilöt

Lainsäädäntö edellyttää, että lakiasiaintoimiston on tunnettava asiakkaansa. Tällä lomakkeella toimistomme henkilöasiakas voi antaa toimeksiannon hoitamiseksi välttämättömät tiedot. Samalla asiakas antaa rahanpesulain edellyttämät tietonsa toimistolle ja todentaa henkilöllisyytensä vahvalla sähköisellä tunnistamismenetelmällä.

Teidät tunnistetaan Visma Sign -palvelussa, joka on turvallinen ja suojattu verkkopankkitunnistautumisen ja mobiilivarmenteen käyttöpalvelu. Tietojanne ei tallenneta muuhun kuin Markkula Lakiasiaintoimisto Oy:n hallitsemaan tietokantaan.

Jos antamanne tiedot antavat perusteen tehostettuun tunnistamismenettelyyn, otamme Teihin yhteyttä.

Lomake on tarkoitettu vain toimistomme henkilöasiakkaille. Jos ette ole varma, mikä tämä lomake on tai miksi Teidän on se täytettävä, älkää täyttäkö tai lähettäkö lomaketta. Ottakaa tällöin yhteys toimistoomme lisätietojen saamiseksi.

Lomakkeella annettuja henkilötietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen. Tietoja voidaan käyttää myös tällaisen rikoksen saattamiseksi tutkintaan, taikka rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena olevan omaisuuden tai rikoshyödyn saantiin johtaneen rikoksen saattamiseksi tutkintaan (L rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä 3 luku 3 § 4 momentti).