Nettiajanvaraus

Varaa sinulle sopiva aika

Ota yhteyttä

Cвяжитесь с нами
010 200 3500

Rikosasiat

Suora palvelunumero
050 321 9387

Asiakastietolomake – yritysasiakkaat

Lainsäädäntö edellyttää, että lakiasiaintoimiston on tunnettava asiakkaansa. Tällä lomakkeella toimistomme yritysasiakkaat voivat antaa toimeksiannon hoitamiseksi välttämättömät tiedot. Samalla asiakas antaa rahanpesulain edellyttämät tietonsa toimistolle ja todentaa henkilöllisyytensä vahvalla sähköisellä tunnistamismenetelmällä.

Teidät tunnistetaan Visma Sign -palvelussa, joka on turvallinen ja suojattu verkkopankkitunnistautumisen ja mobiilivarmenteen käyttöpalvelu. Tietojanne ei tallenneta muuhun kuin Markkula Lakiasiaintoimisto Oy:n hallitsemaan tietokantaan.

Jos antamanne tiedot antavat perusteen tehostettuun tunnistamismenettelyyn, otamme Teihin yhteyttä.

Lomake on tarkoitettu vain toimistomme yritysasiakkaille. Jos ette ole varma, mikä tämä lomake on tai miksi Teidän on se täytettävä, älkää täyttäkö tai lähettäkö lomaketta. Ottakaa tällöin yhteys toimistoomme lisätietojen saamiseksi.

Lomakkeella annettuja henkilötietoja voidaan käyttää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen, paljastamiseen ja selvittämiseen. Tietoja voidaan käyttää myös tällaisen rikoksen saattamiseksi tutkintaan, taikka rahanpesun tai terrorismin rahoittamisen kohteena olevan omaisuuden tai rikoshyödyn saantiin johtaneen rikoksen saattamiseksi tutkintaan (L rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä 3 luku 3 § 4 momentti).