Hinnasto

Laskutamme toimeksiannoista niihin käytetyn ajan mukaan. Tapauskohtaisesti voidaan sopia myös kokonaishinnasta (urakkahinta) ennen toimeksiannon käynnistymistä. 

Tuntiveloituksemme on yksityishenkilöille ja yrityksille 195 EUR + alv. 24 %. Pienin veloitusyksikkö on 15 minuuttia.

Tuntiveloitukseen eivät sisälly matkakulut, tavanomaista suuremmat tulostus- ja kopiointikulut eikä viranomaismaksut. Toimeksiannosta riippuen voimme edellyttää asiakkaaltamme ennakkomaksua koko toimeksiannosta tai sen osasta.

Asianne ensiselvitykseen tarvittava 30-60 minuutin alkuneuvottelu on maksuton, jos neuvottelu ei johda toimeksiantoon.

Esimerkkihinnat alkaen

(vähimmäisveloitus, hintoihin sisältyy 24 % alv.)

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutus korvaa useissa tapauksissa asianomistajan oikeudenkäynti- ja asianajokulut riita- ja rikosasioissa. Autamme Sinua selvittämään vakuutuksesi kattavuuden ja haemme korvauspäätöksen vakuutusyhtiöstäsi.

Oikeusapu

Pieni- ja keskituloisella yksityishenkilöllä on mahdollisuus saada oikeudenkäyntiasiansa hoitamiseen oikeusapua valtion varoista. Oikeusapu myönnetään tulojen, menojen ja elatusvelvollisuuden perusteella joko korvauksetta tai omavastuuosuutta vastaan. Autamme Sinua selvittämään mahdollisuutesi saada oikeusapua ja haemme oikeusapua koskevan päätöksen puolestasi.

Tiedonantovelvollisuuden alaiset tiedot

(laki palvelujen tarjoamisesta, 1166/2009)

Markkula Lakiasiaintoimisto Oy on kaupparekisteriin 12.2.2019 rekisteröity osakeyhtiö, y-tunnus 2969563-5. Yhtiö rekisteröity ennakkoperintärekisteriin ja arvonlisäverovelvollisten rekisteriin 1.2.2019.

Markkula Lakiasiaintoimisto Oy:llä on 200 000 euron vakuutusmäärään asti voimassaoleva varallisuusvastuuvakuutus, jonka on myöntänyt LähiTapiola Vellamo Keskinäinen Vakuutusyhtiö (Torikatu 1, 15110 Lahti, y-tunnus 0282283-3), vakuutusnumero 312-1029586-R.

Yhteystiedot

Markkula Lakiasiaintoimisto Oy
Mannerheiminkatu 15 2.krs
15100 Lahti
puhelin 010 200 3500
sähköposti toimisto@markkulaki.fi
internetsivu www.markkulaki.fi.

Toimiston palveluja koskevat tiedustelut ja valitukset voidaan osoittaa edellä mainittuja yhteystietoja käyttäen.

Luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja on oikeudenkäyntiasiamiehen ja -avustajan tehtävissään oikeuskanslerin, asianajajista annetun lain 6 a §:n 1 momentissa tarkoitetun valvontalautakunnan ja riippumattoman oikeudenkäyntiavustajalautakunnan valvonnan alainen.

Ota yhteyttä puhelimitse...

... tai varaa aikasi netissä.

Rikosasioiden suora palvelunumero

(ei lisämaksullinen, hinta sama kuin soittaessanne tavalliseen matkapuhelinnumeroon)